Wandeltochten WV Vilt

Samen met mijn vrouw, Jeanny, ben ik lid van WV Vilt. Niet alleen de vereniging bestaat al sinds 1956, maar ook Jeanny.
De wandelvereniging begon toen een meester op de Openbare Basisschool in Vilt, meester Pieters, op het idee kwam om met zijn klas de Margratentocht mee te lopen. Sinds die tijd liepen de kinderen altijd deze tocht mee.
Men vormde een wandelcomité en dat groeide uit tot de huidige vereniging.
Ik begon in 1973 ook met de wandelaars mee te lopen, want ik werkte toen al een jaar op die basisschool. In 1983 besloot het wandelcomité, waarvan ook ik deel uitmaakte, om een echte Wandelvereniging op te richten. Daar ben ik nu nog steeds lid van.
Heel vaak maak ik nu foto’s van de wandeltochten die WV Vilt organiseert. Die kun je vinden op deze pagina’s.
Wil je meer weten over Wandelvereniging Vilt, ga dan naar https://wandelverenigingvilt.nl/ .