Alpe d’Huzez 2013

In 2013 gingen mijn vrouw en ik samen met onze zoon naar Alpe d’Huzez. Het was een initiatief van onze zoon met een vriendengroep. Wij hadden allemaal kennis gemaakt met de vreselijke ziekte die kanker heet en wilden iets doen om het kankerfonds te steunen. Wij zelf hadden niet ingeschreven voor de Alpe d’Huzez-challenge. Onze zoon wilde er samen met zijn vrienden aan meedoen. Mijn vrouw en ik gingen alleen mee ter begeleiding. Het was een overweldigende ervaring: zoveel mensen die lopend of fietsend de top van de berg Alpe d’Huez enkele keren wilden bedwingen. Voor die beklimmingen werden ze door allerlei mensen uit hun omgeving in Nederland gesponsord en zo brachten ze miljoenen bij elkaar om het kankerfonds te helpen om meer onderzoeken te steunen en betere medicijnen te ontwikkelen. Met deze fotoserie wil ik van die dag getuigen.